2011-05-02
 00:04:02

Hoppning idag

Japp, idag var det hoppning som stod på shemat! :D
Det var första gången vi hoppade ordentligt sedan olyckan.
Det gick ganska bra, men i början var han lite motvillig och busig. Men sen flöt det på superbra! Vi gjorde inte någon speciell övning, mest bara hoppade lite och kände så att vi fick ett bra tempo och avstånd m.m. Det som gick extra bra idag var att få rätt galopp! Det vart nästan alltid den galoppen som det skulle vara, om det inte blev det var han superlätt att byta galopp på! Han bytte dessutom helt rent utan att det blev en kick som det blev typ hela tiden igår. Men ska jobba vidare på galoppombyterna, vårt lilla projekt just nu! ;) Målet är ju att kunna byta i vartannat!
Hoppade upp till 80 cm idag, ville inte köra på supermycket på en gång eftersom det var ett tag sedan vi hoppade ordentligt. Mamma fotade lite och filmade, ni kan få se lite sen om ni vill? ;)
När jag kom hem gjorde jag lite plugg, kollade på film och chattade, hehe! Juste, kollade dessutom på världscupfinalen i dressyr! :D Alla var superduktiga, vinnaren låg på 82 % tror jag! Patrik Kittel och Scandic kom på 6:e plats på 76 % eller nått sånt. Dom var så fina!

Lägger upp bilder sen, och imorron ska vi åka iväg och köpa en ny trailer troligen! :D mer om det imorgon!


Malin

Jag vill se bilder :D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: